Saturday, March 28, 2009

See ei ole normaalne

1) Lumi. On hetki (nt enne oma sünnipäeva, kui päev ja öö on kõik ühtviisi pime) mil mõtlen, et lumi võiks maha sadada ja seda olemist veidigi valgemaks muuta. Praegu on see kõik aga liig mis liig. Täiesti kõrini on talvest ja lumest! Täna hommikul ärgates ja vaadates, kuidas akna taga sajab laia valget lund oli täiega jõuetu tunne. Meil on märtsi lõpp! Kas see talv ei saa kunagi ümber?! See ei ole normaalne!

2) Töö. Ma ei tea kuidas, kuid olen suutnud endale tegemata asjadest ja vastamata kirjadest sellise hulga tekitada, et käed lähevad jõuetult rüppe. Ja pole ühtegi ideed, kuidas "ree peale tagasi saaks". Uuel nädalal tuleb seoses Oslo reisiga teha niigi viie päeva töö kolme päevaga+juba olemasolev hunnik tegemata asju. Peaksin tegema tööd terve nädalavahetuse, kuid sellepeale mõeldes, läheb süda pahaks...:)

3) Uni ja reaalsus koos. Tihti mäletan unenäost mõnda konkreetset seika väga eredalt. Ja tihti, kui jään väga väsinuna magama, ei mäleta hommikul üldsegi unenägu. Eile jäin väga väsinuna magama ja üllatuseks ärkasin tundega, nagu polekski maganud. Unenägu oli pikk ja mäletan kõike nii täpselt ja selgelt. Kuna emotsioone oli palju ja kõik oli niii päris, siis olin hommikul "läbi nagu läti raha", süda puperdas sees. Alles päeva peale hakkasin aru saama, mis oli unes ja mis on päriselt. Kuigi ega ma jätkuvalt väga kindel selles vahet tegemises veel pole:)

1 comment:

raimo said...

heip

vaata http://blog.selgepilt.ee/, seal on paar asja, mis ehk aitavad kohe ree peale saada.