Friday, March 20, 2009

Kevadetervitus

Täna ta tuli - KEVAD! Selle kevade esimene ja oodatud sündmus oli telefonikõne meie maja taga asuva lasteaia juhatajale ning rõõmus vastus telefonis, et 13 last võtame ja Ott Marten on 12-s! Jeee!!!
Praegu käib Ott Marten ju sõimes, sügiseks lasteaiakohta seni polnudki. Erti hea meel veel ka selle üle, et see meile nii lähedal ja seal segarühmad st väikesed ja suured läbisegi. See oli ka esimene lasteaed, kuhu ma, natuke rohkem kui 1 kuune OM pambuna kaenlas, sammud seadsin, et teda aastaks 2009 järjekorda panna. Ja siis tundus selleni nii uskumatult palju aega olevat!
Tegelikult poleks kunagi arvanud, et kahe aastane laps võib nii tegija olla. Tean, et see võib tunduda uhke ema kiidulauluna, kuid ta tõepoolest üllatab mind iga päeva oma nutikuse, loogiliste mõttekäikude ning tähelepanekutega. Oma hakkamasaamistega. Ja kavalusega. Kuna ta sõimes ei taha kuidagi käia, siis räägib ta täie enesekindlusega, et ta läheb sügisel kooli. Et õpib lugema ja läheb kooli. Päris hea vaatepilt oleks - 3-aastane jõnglane 1. klassis!:)
Kõigepealt tuleb tal aga oma tuulerõugetest võitu saada. Loodetavasti saame homme juba teisele poole ust korraks kevadet nuusutama!
Ilusat kevadet kõigile!
PS Ema ütles, et tal oli pikk poeskäik: Läks talvel, kuid tuli kevadel:)
PS käisin just vaatamas, kuidas OM lõunaund magab. NIII ARMAS! Kuidagi kahju isegi, et aeg nii ruttu läheb ja ta nii ruttu nii suureks on saanud. Samas lahe! Varsti lähebki kooli!:)

No comments: