Sunday, June 21, 2009

Täna algas suvi!

Ott Marteni sünnipäeva jätkus laupäeval Türil, lahingukooride võistlusel. Ka seal oli kõik nagu päris - koor laulis, tordil oli 3 küünalt. Kuna onu Kaljul oli päev varem sünnipäev, siis kutsus Ott Marten ka tema oma küünlaid puhuma. Ja poes ütles enne nii vahvalt: Kuule emme, ostame sellel poisile shokolaadi, kellel ka sünnipäev on!" (Hehee...tegelikult Kalju puhul tegemist ikka juba auväärt eas härraga!). Pärast seda sõidutas Virje OMi Haapsallu, kus ootasid teda juba erivanuses ja suuruses väiksemad ja suuremad sugulased. Nii et seekord võin küll rahumeeli öelda, et OMi sünnipäev sai igati vääriliselt tähistatud.
Peaproov Türil oli kohutav - mittemidagi ei kuulnud, mida laulame. Esinemine läks aga lausa superhästi. Seda loomulikult suuresti tänu Endrikule - temast tuli lihtsalt sellist powerit ja energiat. Kõik särasid talle vastu ja laulsid kogu südamest.
Õhtusel after partyl selgus, et sportlikes mängudes saime üldkokkuvõttes II koha!!! Super! Esimene oli Sõpruskond ja nemad said seega ka ülesande järgmisel aastal lahingukooride mängud korraldada.
Kuidagi ootamatult läks jälle nii, et koju jõudsin pool seitse hommikul. 3 tundi magamist ja startisin OMile Haapsallu järgi. Praegu tohutu väsimus. Püüan ruttu magama saada. Homme Hiiumaale!
PS täna kell 8.45 algas suvi! Megamõnusat suve kõigile!

No comments: