Monday, December 15, 2008

Kodus!

Uskumatu aga tõsi. Eile askeldasin 7 h järjest, et saada lahti sodist ja kipsitolmust ja tõsta kappe jm õigetele kohtadele. Täna "kaevasime" Anna-Kaisa abiga tee magamistoa uksest voodini. Osad asjad viisime keldrisse, osad tõstsime Ott Marteni tuppa, kus hetkel nagunii veel mitmed ehitusasjad sh uus dushinurk. Siis tõime Gonsiori uulitsast oma kaks kohvrit ära ja olemegi kodus tagasi! Nüüd siis juba oma kolmetoalises korteris:) Avatud elutoa köögiosa pole veel lõpuni valmis. Samuti dushiruum. Kuid kõige tähtsam see, et oleme kodus! Niea! Ja kodu tundub nagu uus! :) Ott Marteni jaoks on kõik tema vanad mänguasjad ja raamatud jälle nagu uued. Rõõmustab iga asja üle, mille oma igasugu träni all olevast mänguasjadekastist välja kaevab. Sellest tränist mul kavatusus lahti saada. 1,5 kuud kahe kohvriga näitas vägagi hästi, kui vähe tegelikult vaja on. Nii riideid kui mänguasju rääkimata igasugusest muust nodist.
Ühtlasi olen mailmatänulik Eerikule, et ta meid remondi ajaks, mis esialgu pidi kestma 2 nädalat, enda juurde võttis ja meid välja kannatas. Tähh!
PS sain just Ott Martenilt riielda. Istusin köögi osas laua taga, sõin ja vaatasin telekat. Ott Marten teatas sellepeale, et söögilauas ei räägita juttu ja ei vaadata televiisorit!
Vot nii!

No comments: