Saturday, April 26, 2008

Vannipart

Ott Marten räägib uskumatult palju ja vahvalt. Eile ütles, et on vannipart. Selle kinnituseks kooris kõik riided seljast ära ja nõudis, et teda vanni pandaks. Ja päris raske oli talle selgeks teha, et kõigepealt läheme õue ja siis õhtul vanni. Seda enam, et tegelikult puudus mul igasugune põhjendus, miks päeva ajal ei võiks vanni minna :)
Minu suureks üllatuseks loeb Ott Marten numbreid ühest kümneni. Nr üheksat ta aga ei tunnista, selle asemel ütleb samuti kümme. Nii et: 7,8,10 ja 10 Lahe on ka see, kui ta telefoniga rääkides teatab, et kell palju - eks ta kuuleb seda minu käest ju kogu aeg, et hakkame minema, kell on palju:) Meelis õpetas talle eile õhtul ütlema sõnapaari "ilus beibe". Ja ta ütlebki!:)
Kui kellelegi lilli viia, siis ta teab, et tuleb öelda: Õnne! Kui Kuud taevas ei ole, siis ta ütleb, et Kuu tudib. Kui aga Kuu on, siis tavaliselt autost tuppa tulles, ta lehvitab Kuu poole ja ütleb: tadaa Kuu! :) Laulab ja tantsib ta ka vahvalt. Pean oma diktofoni korda laskma teha - saaksin neid laulmisi lindistada. "Kükita tants" tal üks peamiseid - selged on kükita, kallista, plaksuta, patsuta, kummarda sõnad ja tegevused. Õhtul magama minnes aga annab mulle musi ja ytleb: emme musi-kalli! Niuts:)

No comments: