Monday, August 27, 2007

Pime õnn

Romantlik komöödia. Ei mäleta, millal viimati lihtsalt niisama telekast mingit filmi vaatasin. Ja veel sellist! A ju siis oli seda vaja. Ju oli see mingi saatuse märk:)))
Minu pime õnn!
Khm:)

Pimedale õnnele mõeldes tuleb tegelikult meelde hoopis seik lähiminevikust. Tahtsin väga ühele kontserdile pääseda, kuid piletitädi arveldas ainult sularahas ja mul oli puudu täpselt 140 krooni. Proovisin helistada oma sõpradele, kes kontserdil olid, kuid ka neil oli sularaha otsas. Läksin tädi juurde tagasi, et uurida, kas ümbruskonnas tõesti ühtegi pangaautomaati ei ole. Asi aga lahenes nii, et piletitädi andis mulle raha!!! Mitte 5 eeku vaid 14o eeku. Omast rahakotist. Küsisin talt tema pangakonto ja kandsin koju jõudes raha talle tagasi. Kuid see, et ta üldsegi sellise asja tegi. Võhivõõrale inimesele. Uskumatu! Ja mailmaarmas!
Kui inglilugusid uskuda, siis tundub, et see tädi oli hoopis ingel. Ja andis mulle lihtsalt ühe naise kontonumbri. Kes nüüd omakorda mõtleb, et miks ja kellelt ta selle raha sai. Ja mis tal muud ülejääb kui mõelda, et ingel saatis...:)

No comments: