Sunday, October 15, 2006

Narva, mu arm!

Laupäeva hommikul startisime koos Triimu ja Anna-Kaisaga Narva poole. Vihma kallas nagu oa varrest! Kuid kuna olime seda sõitu juba mitu korda plaaninud ja alati oli midagi, mis selle taas edasi lükkas, siis seekord olime vankumatud!
Anna-Kaisale ja Ott Martenile oli see esimene Narvas käik. Ise ei teagi enam täpselt, kui mitmendat korda Narvas olin. Kuid vahvad ja omamoodi armsad on olnud kõik korrad. Oli seegi. Ööbisime hotellis Inger, Pushkini tn 28. Hästi soe ja armas teenindus. Kuna aga hotelli restoran oli pulmaliste poolt reserveeritud, siis õhtust sõime kohas, mis reklaamis ennast kui 100% China...Njah. Ega ma väga midagi rohkemat selle kohta öelda ei tahagi:)))
Täna hommikul tiirutasime veel Narvas ringi. Päris mitmel korral avastasime ennast ootamatult tupiktänavast või kusagilt garaazhide vahelt, kus tänav lihtsalt ilma ühegi märgita või sildita otsa sai. Keerasime aga otsa ringi ja üritasime teistkaudu uuesti sihtpunktini jõuda:)
Tagasiteel käsime Narva-Jõesuus, Sillamäel sh Sillamäe turul, Kuremäe kloostris, Ahtmes, Jõhvis, Aseris ja Kalvi mõisas. Ja siis juba terendaski Tallinn taas meie ees.
Jällegi hakkas vihma sadama. Nagu poleks ära käinudki:)

No comments: